Nu bygger jag om bloggen. I Norrköping!

5 sep
Nu bygger vi ett mera liberalt Norrköping!
Nu bygger vi ett mera liberalt Norrköping!

Sen augusti 2015 bor jag i Norrköping, med kontor mitt i den vibrerande byggarbetsplats som centrala Norrköping är. De politiska uppdragen i Stockholm har jag lämnat. I stället har jag fått förtroende i byggnads- och miljöskyddsnämnden i Norrköpings kommun, och i Norrköpings arbetsgrupp för ett nytt miljöpolitiskt inriktningsdokument. Jag ingår också i Liberalerna Norrköpings styrelse.

Under den här tiden har bloggen mestadels varit vilande. Under hösten 2016 tänker jag “bygga om” i min digitala kommunikation. Bloggen blir kvar som en betonggrund, här ska det finnas utrymme för lite längre texter som står länge. Den snabba kommunikationen, kommentarer på artiklar mm flyttar in på Facebook. Exakt hur det där ska se ut återstår att se. Skicka gärna dina förslag och tips!

På återhörande!

Share