Ett tack och en inbjudan att fira demokratin

14 sep

500 personvalsfoldrar, 26 trapphus, 3 ministerbesök och massor med väljarsamtal senare närmar sig valrörelsen sitt slut. I morgon går vi till val, och Folkpartiet Norrmalm är redo att välkomna väljare framför samtliga våra 14 vallokaler.

Jag vill passa på att rikta ett varmt tack till alla som gjort det möjligt för Folkpartiet Norrmalm och mig att bedriva valkampanj. Inte minst gäller det min familj, som på många sätt ställt upp de senaste veckorna.

I morgon firar vi demokratins högtid. Även om vi partirepresentanter gärna vill vinna just din röst uppstår många gånger en speciell atmosfär framför vallokalen där vi samlas för att dela ut valsedlar. Det handlar om ömsesidig respekt, om högtidlighet och om förundran inför det fantastiska i att var och en av oss får lägga sin röst i urnan.

Nu är det dags att fira demokratin. Kom med du också! Vi ses vid valurnorna.

Share