#KryssaKarlsbro

30 aug

Folkpartiets_gro_naste_kandidatÄgnade fredagskvällen åt “Politiskt mingel med högt i tak” och fick prata både vildsvinsjakt och fransk bagerikultur. Dessutom fick jag berätta varför en bör kryssa Karin Karlsbro till riksdagen.

Formellt är Karin jurist med bakgrund som stabschef på Integrations- och jämställdhetsdepartementet och chef för Folkpartiets riksdagskansli. Men det är hennes politik som fascinerar mig! När hon talar om hållbar energiproduktion är det mer än bara vindkraft och solenergi. Hon knyter ihop säcken, förklarar varför vi inte kan backa bandet utan måste hitta nya, tillväxtbaserade lösningar, och vad hållbar energiproduktion kan betyda för kvinnor i Afrika. Karin länkar samman fred, miljö och rättvisa på ett sätt som bygger på hopp, inte hot.

Karin Karlsbro finns på Folkpartiets valsedlar för både Stockholms län (#8) och hela riket (#30). Kryssa Karlsbro!

Share