Jag är ny ordförande för Folkpartiet Norrmalm

12 feb
Ola J Hedin samt en byggkran
Vi bygger Folkpartiet på Norrmalm. Foto: Mikael Karlsson

Igår höll Folkpartiet Norrmalm årsmöte. Vårt fastighetsborgarråd Madeleine Sjöstedt inledningstalade och jag fick tillfälle att ställa några frågor kring hennes miljöarbete.

Valberedningen hade föreslagit mig som ny ordförande för Norrmalmsföreningen. Självklart kommer jag att sakna att vara kampanjledare. Jag trivs med uppgiften att organisera tillfällen där (fritids)politiker och väljare möts, och jag trivs med uppgiften att möta väljarna!

Men som ordförande kommer verksamhetsplanen för 2014 i stort sett bara ha tre punkter: EU-valet i maj, allmänna val i höst och medlemsvård för gamla och nya medlemmar. Jag får alltså fortsätta nära kampanjarbetet, och det är en rejäl utmaning att ta över ordförandeklubban nu.

Tur då att FP Norrmalm har många kompetenta krafter och att föreningen växer! I senaste räkningen var vi över 200! I den nyvalda styrelsen finns också flera nya krafter, både gamla och nya medlemmar.

Varmt tack för förtroendet! Nu kör vi!

Share